Fremtiden er skybaserte integrasjoner

Skytjenester og produkter er et raskt voksende marked i den globale informasjonsteknologi industrien. Hvis skytjenester er den digitale grunnmuren, er data byggesteinene for den nye digitale forretningsverdenen. Som et resultat av dette flytter flere og flere selskaper sine integrasjoner inn i skyen. Vi kan med sikkerhet si at skybaserte integrasjoner kan være utfordrende om du ikke har tilstrekkelig ekspertise og ressurser tilgjengelig.

For å hjelpe virksomheter å få de beste løsningene og praksisene for skybaserte integrasjoner har Axaz inngått et samarbeid med den markedsledende integrasjonsplattformen Boomi!

Cloud man
shutterstock_1069219946

Hvorfor velge Axaz som din integrasjonspartner?

Axaz tilbyr effektiv og fremtidsrettede integrasjoner i skyen. Vi benytter en markedsledende integrasjonsplattform som gjør oss istand til å levere integrasjonstjenester raskere og mer kostnadseffektivt enn hva man kan med tradisjonell integrasjonsutvikling.
Vi er en "Managed Service Provider av Boomi", som betyr at vi leverer integrasjon som en tjeneste. Det betyr at vi både utvikler og implementerer integrasjonene virksomheten din trenger, samt at vi forvalter og overvåker de i ettertid. Virksomheten din kan dermed sette bort ansvaret for integrasjon i sin helhet til oss. Ved å velge Axaz trenger du ikke detaljert integrasjons- kompetanse eller ressurser for å overvåke integrasjonene.

Vi implementerer, overvåker og optimaliserer slik at du kan fokusere på å utnytte gevinstene! Axaz realiserer også nye behov når de oppstår og lager og implementerer integrasjonene hurtig og kostnadseffektivt slik at du kan utnytte mulighetene ny teknologi gir!

Med integrasjonstjenesten fra Axaz, kombinert med Boomis markedsledende plattform, vil ditt selskap være optimalt forberedt til å takle den digitale fremtiden!

Øk endringsevnen med en fremtidsrettet måte å implementere integrasjoner

Bygg mer kostnadseffektive og raskere integrasjoner

Reduser teknisk gjeld

Koble sammen alle til alt

Med den markedsledende skybaserte integrasjonsplattformen fra Boomi kan vi sammenkoble applikasjoner og data raskt og enkelt. Axaz overkommer IT-kompleksitet gjennom å integrere lokale og skybaserte applikasjoner, systemer, datakilder og enheter. Vi sammenkobler din virksomhet, slik at du kan øke effektiviteten, få maksimal utnyttelse av data og bruke mer av tiden din på verdiskapende oppgaver!

Best-of-breed løsninger

Akselererer vekst

Maksimere utnyttelse av data

Med Axaz på laget er du rigget for fremtiden!

 

Integrasjon 2 optimalisert